Obaveštenje učesnicima

Poštovani učesnici,

 

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali na nagradnom fotokonkursu “Snimi, pošalji, osvoji…” u organizaciji CODR “RES POLIS”, Novi Sad. Pristigao je velik broj fotografija i žiriju sigurno neće biti lako.

Ovom prilikom vas obaveštavamo da je u toku proces ocenjivanja fotografija. Od ukupnog broja preko 100 pristiglih fotografija, 30 će biti odabrano za izložbu, a tri najbolje biće nagrađene.

Molimo sve učesnike koji su u skladu sa pravilima konkursa dobili obaveštenje sa zahtevom žirija da dostave fotografije u odgovarajućoj rezoluciji da to učine najkasnije do ponedeljka 4. decembra u 10:00h. Fotografije koje nisu u propisanim dimenzijama biće isključene iz daljeg procesa selekcije iz tehničkih razloga. Zahvaljujemo svim učesnicima koji su to već učinili, kao i onima koji su fotografije poslali u propisanoj rezoluciji odmah prilikom prijavljivanja.

Izložba na kojoj će biti proglašeni pobednici planirana je za sledeću sedmicu. Tačno vreme i datum biće saopšteni putem našeg sajta fotokonkurs.respolis.org u sekciji vesti. Molimo vas za razumevanje i strpljenje, jer još uvek čekamo potvrdu slobodnog termina za organizaciju izložbe.

Organizacioni tim vam se još jednom zahvaljuje što ste doprineli realizaciji ovog konkursa.

 

S poštovanjem,

 

Organizacioni tim
CODR “RES POLIS”
Novi Sad