Takmičari u užem krugu

Obaveštavamo sve učesnike i javnost da će na izložbi fotografija koja se organizuje povodom proglašenja pobednika na nagradnom fotokonkursu “Snimi, pošalji, osvoji…” biti prikazani radovi sledećih učesnika:

Balaban Petra
Bosnić Darja
Carević Milan
Čavić Dejan
Franić Dušan
Gatarić Isidora
Gligorijević Ivan
Grabež Dalibor
Kerac Nemanja
Marković Avramov Spomenka
Marunić Milanka
Mijuk Nenad
Potran Milan
Ribar Đula
Sekulić Zoran
Simić Đorđe
Spirovski Sanja
Škorić Nataša
Tomulić Aleksandar
Valo Jan

(Spisak učesnika iznet abecednim redom, po prezimenu)

Još uvek nećemo iznositi informacije o tome koje fotografije su ušle među najboljih 30. Svako od učesnika je imao prava da pošalje po tri fotografije, po jednu na svaku od postavljenih tema. Kandidati sa najboljim fotografijama takmiče se dalje za jedno od prva tri mesta, s tim da nagadu mogu osvojiti samo sa jednom fotografijom, dok će druge fotografije istog kandidata biti samo prikazane na izložbi ukoliko su ušle u najuži krug po mišljenju žirija.

IZLOŽBA

Izložba će biti organizovana u petak, 8.12.2017. godine sa početkom u 18h. Izložba se održava u Omladinskom klubu OPENS, Bulevar Despota Sfefana 5, Novi Sad.

Pozivamo sve učesnike i građane da posete izložbu, a posebno takmičare u užem krugu čije fotografije mogu biti odabrane za jedno od prva tri mesta.

Molimo sve one čiji su radovi odabrani među 30 najboljih da nas obaveste putem e-maila kontakt@respolis.org ukoliko su sprečeni da prisustvuju na dan organizacije izložbe.